Digitális innovációkat dolgozunk ki és valósítunk meg...

... majd életben is tartjuk őket!

Mivel foglalkozunk

 

Digitális innovációk megtervezésével, validációjával és megvalósításával.

Kutatás, iparági elemzések

Digitalizálódó iparágakat elemzünk, kutatunk és a best practiceket keressük. Azonosítjuk a nemzetközi és akadémiai lehetőségeket, ötleteket.

Innovációs tervezés

Segítünk megérteni és kidolgozni, mitől válik egy innovatív termék sikeressé. Üzleti problémákat oldunk meg digitális eszközök létrehozásával.

Fejlesztés, megvalósítás

A kialakított koncepciókat a tervezési szakasz után meg is valósítjuk. Fejlesztés és akadémiai tudás gyakorlatba ültetése is része a tevékenységünknek.

Piacraviteli stratégia

A megvalósítást követően segítünk bevezetni a terméket, folyamatot. Branding kialakítással és digitális transzformációval is támogatjuk a projekteket.

K+F projektek teljes megvalósítása

 

Számtalan K+F projekten dolgozunk, ahol minden esetben az innováció áll a középpontban.

Trendfigyelés és időtállóság

Minden esetben igyekszünk a nemzetközi trendeket, legújabb megoldásokat szem előtt tartani, hogy időtálló projekteket és valóban értékteremtő innovációkat hozzunk létre.

Innováció, transzformáció, KFI

Dolgozunk meglévő szervezetek belső innovációs projektjein, segítünk a legkülönfélébb digitális átalakulásokban és támogatjuk KFI projektek időbeni és pénzbeli korlátok közötti megvalósulását.

Szakmai és kutatói háttér

Az iparági környezet megértése, akadémiai hátterének feldolgozása és szakemberekkel folytatott interjúk után valós innovációkat hozunk létre.

Best practise-ek

A folyamatos iparági elemzéseknek köszönhetően a partnereink számára releváns lehetőségeket, stratégiai innovációkat dolgozunk ki, amelyek könnyedén beépíthetőek a napi működésbe.

Referenciák

 

Érdekel, hogy miről szóltak a projektjeink?

A csapat

Csapatunk minden tagja számtalan digitális innovációs projektben vett már részt, így garantáljuk a kipróbált szaktudást!

 
MÁRMAROSI BALÁZS

Head of Innovation

 
SZALAI RÓBERT

CTO

 
KOZMA LÁSZLÓ

COO

HÍVJ MINKET

ÜZLET: +36 30 595 5887

TECH: +36 30 619 4162

KÜLDJ EMAILT

ÜZLET: [email protected]

TECH: [email protected]